Week2: Einde sprint 1

We zijn nu aan het einde gekomen van de sprint 1 van de realisatie, deze sprint ging best wel soepel op een paar blokkades na maar die waren bijna net zo snel verdwenen als dat ze kwamen dus dat was wel heel fijn.

Er waren hier en daar wat miscommunicatie tussen ons en de productowner maar na een goed gesprek en overleg met dhr. Berkhout was alles weer duidelijk.

Toen wij eenmaal aan het werk konden ging het allemaal best snel en waren we soms best snel klaar, we hebben elkaar goed gecontroleerd en hebben alles met elkaar overlegt en laten zien, daarmee bedoel dat stel Dex had wat klaar dat hij het liet nakijken door andere en als die akkoord gingen dan ging het naar Done.

Onze groep kan goed met elkaar overweg en we hebben allemaal verschillende kennis van verschillende dingen, en we hebben allemaal een visie die we goed kunnen communiceren met elkaar waarom jij het zo wilt hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *